Werken van 9 tot 3

Moeders inspireren om bijvoorbeeld een eigen zaak te beginnen, om economisch zelfstandig te zijn. Maar ook om tijd te hebben voor je kinderen. Dat zijn de ambities van Vivienne Westerhoud. Zij richtte de websites Mama's, Haar eigen zaak en de vacaturesite Van 9 tot 3 op.

En dat inspireert mij dan weer!

2 opmerkingen:

Roos zei

Wat leuk! Ik werk zelf ook van 9 tot 3! Ik werk als Webmaster bij een groot bedrijf niet ver van mijn huis. 's Ochtends kan ik de kinderen naar school brengen, fiets daarna door naar mijn werk en om kwart over 3 sta ik weer op het schoolplein. Ideaal!!! Ik ben pas begonnen met dit werk toen de jongste twee naar school gingen, daarvoor werkte ik vanuit huis of op lokatie als fotograaf/webmaster etc. Nu heb ik een vaste baan en dat is ook lekker. Het enige nadeel is, is dat ik geen tijd voor mijzelf heb overdag. Zodra ik thuis ben begint het aan boodschappen denken, koken, kinderen bezig houden, vriendjes, vriendinnetjes, wegbrengen, clubjes, etc. etc. Ik ben dus blij met die ene vrije woendagochtend de ik dan wél heb!!!!
Maar ik klaag niet, ik heb echt een droombaan wat tijden en mogelijkheden betreft!!! Is er een kindje ziek, nou, dan kan ik vanuit huis inloggen op het werk!

Hiskia zei

Dat klinkt inderdaad als een droombaan. Wel hard werken, maar ook flexibel en te combineren met zorg voor je kinderen. Ik snap wel dat het enorm rennen is voor je. Tot nu toe hebben we hier ook nog geen clubjes dus is alles nog redelijk zen :)