Voor in je sjieke handtas

Toen Isis werd geboren wilde ik niet aan de luiertas. Sterker nog, ik vond dat ik nu ik toch volwassen werd ook oud genoeg geworden was voor een echte sjieke tas. En ik baarde zijn kind. Dus die sjieke tas was geregeld.

Maar behalve dan dat ik Isis geweldig goed op de wereld heb gezet, ben ik de tas eigenlijk niet waard. Alles kiep ik er namelijk in: luiers, doekjes, potloden, tandenborstel, speeltjes, reserveromper die 2 maten te klein is.... Je kent het wel. Soms doe ik opgeruimd en stop ik de luiers met doekjes in zo'n plastic diepvrieszakje met ritssluiting. Dat werkt best goed namelijk. De luiers blijven schoon, liggen voor het grijpen en als ik eens niet mijn tas meeneem, maar wel mijn kind dan ligt mijn diepvrieszakje voor het grijpen.

Minimice heeft dat diepvrieszakje opgeleukt. Niet alleen leuk voor in je hippe tas, maar ook veel aardiger om te zien in je Bugaboo / Xplory / Quinny dan zo'n diepvrieszak. Niet noodzakelijk, wel leuk. Net als die tas (die van mij, niet die van de foto) :)

Geen opmerkingen: