Kindermuseumnacht en meer leuks

Een van de dingen die Utrecht zo ontzettend leuk maken, zijn de Culturele Zondagen waarbij je de stad weer eens op een heel andere manier beleeft. Zo is er zondag 13 september het Oudegracht Opera Concert waarmee ook meteen het culturele seizoen geopend wordt. 

Opera in de buitenlucht. Geweldig om mee wakker te worden en ook ontzettend geschikt om met je kind heen te gaan: je kan namelijk ook meteen weer opstappen als het te lang duurt. Daarna een cappuccino op Ledig Erf en door naar de speeltuin. Och heimwee!

Nog meer cultureel vermaak: voor kinderen vanaf 6 jaar is er 17 oktober (ja een zaterdag, vreemd) een heuse Kindermuseumnacht. Tien Utrechtse musea zijn die avond van 19.00 tot 23.00 uur geopend. Experimenten met dromen, taart maken, dansen in een flipboekje of bijvoorbeeld naar een voorstelling van Lejo

Isis is nog te klein, maar ik denk dat ik mijn neefje ga lenen. Er is namelijk ook een 12+ programma met mooie woorden voor lieve moeders. 

Wil je trouwens naar het Oudegracht Opera Concert: doen! En wel dit jaar, want het is de LAATSTE keer.

2 opmerkingen:

Ozowiezo zei

Jahaaa, Lejo, meneertje Hand, jaaa! En ja ook voor die cappucino, speeltuin en opera... als ik alleen maar niet hoefde te klussen, dan zou het leven zóveel mooier zijn ;-)

(nee hoor, ook dat klussen heeft zijn charmes, want ik ben gewoon met eigen handen ons huisje aan het opbouwen, heerlijk!)

Hiskia zei

tussen het klussen dan maar een cappuccino en Sesamstraat aan :)