Leander kinderstoel - en meer - met korting


In Utrecht woonden we op 50 m2. Geld uitgeven voor spullen waar ik me dagelijks aan zou ergeren omdat ze in de weg zouden staan zag ik niet zitten. En we zouden snel verhuizen. Toen Isis 6 maanden was kochten we daarom voor €12 de Antilop van Ikea. En daar waren we enorm tevreden mee.

Tot nu.

Isis is 2 jaar en weegt ruim 10 kilo. Het is onhandig om haar in en uit haar stoel te tillen. Maar ook erg onnodig, want ze kan al zoveel zelf. Op de creche klimt ze bijvoorbeeld zelf uit haar kinderstoel, een Tripp Trapp van Stokke. En hoewel ik die stoel niet de mooiste vind (en hij is duur!), ik zie de lol er wel van in.

Dus ik ging het internet op om een goedkope Tripp Trapp te zoeken. En vond die in Duitsland, bij Skandic. Maar behalve goedkope Tripp Trapps zag ik daar ook de Leander kinderstoel: wat een mooie! Alle voordelen van de Tripp Trapp: hij groeit mee, stimuleert de zelfstandigheid, kan aan elke tafel, noem maar op. Maar dan is de Leander-stoel mooier. En, en, en: hij wipt heel zachtjes als je erop zit!!

Wel ietsje duurder is die. Maar om dat goed te maken krijgen de eerste 150 klanten bij Skandic 5% korting wanneer ze de volgende code gebruiken bij hun bestelling: baw-chea-aza. Ook geldig als je een Stokke-stoel koopt trouwens, of iets anders. Wat dan ook.

5 opmerkingen:

vanessa zei

hij ziet er prachtig uit, al ben ik nog steds weg van de Stokke stoelen. Die hebben we twee maal felblauw en eenmaal felrood. de broers en de zus zullen het dus daarmee moeten doen!

Patricia zei

Ik heb een meegroeistoel van Prenatal. (goedkoper)

De Leander-stoel is mooi!!!
Hun andere meubeltjes trouwens ook.

Erna zei

Mooie stoel! jammer dat mijn kids al te groot zijn....
oja en het recept voor die lekkere koekjes staat bij de reacties op mijn site!

Ozowiezo zei

Ik ben zelf een enorme triptrap fan, we hebben er nu 3 (en maar 2 kinderen, dus wie weet...), in verschillende stadia van afgetraptheid..
Gelukkig hebben we een handige opa, die ze mooi zwart kan verven!
Want geld voor een nieuwe hebben we niet... Die Leander is ook mooi, en dat schommelen is natuurlijk een grote plus!

Mariƫlle Boonen zei

Ik was vorige week op de beurs 'Kind und Jugend' in Keulen. De laatste trends op het gebied van onder andere de kinderstoelen waren daar te zien. Het viel mij op de meegroeistoel het volgens mij gewonnen heeft van de kinderstoel die alleen maar de eerste drie jaren gebruikt kan worden. De meegroeistoelen waren vooral in de kleuren naturel, wit en bruin. Zo ook de stoelverkleiners; de naturelkleuren voeren de boventoon. Veel inspiratie opgedaan op deze beurs. Het was geslaagd.