En de winnaar is:....

21 deelnemers, in een stofzak en Isis kiest. Zonder te spieken.

Miss van Ham van Harte!

(ik zie een gouden toekomst voor mijn dochter ;))

Bedankt voor de reacties! Erg leuk ook om te zien wie er hier langskomt. Dit weggeven smaakt naar meer, dus ik ga zeker nog eens brutaal vragen om een weggeef-actie wanneer ik iets tegenkom wat ook nog leuk is om over te bloggen.

Ennuh: niks gewonnen, geen verdriet. Wanneer je "kleinezaken15off" invult bij je bestelling krijg je 15% korting. (korting is niet geldig bij sale-items en niet in combinatie met andere aanbiedingen)

7 opmerkingen:

missvanham zei

OOH wat super!! hier ben ik echt enorm blij mee! WAUW bedankt lieve mooie isis!!
vlinders@hotmail.com
ik ben ultra happy

xx

Patricia zei

Wauw Susan, mooie schoenen heb je gewonnen!!!! Heb je al een staatslot gekocht? You lucky girl ;)

liesje zei

Tja, niks gewonnen... maar toch ga ik een paar toffe schoentjes bestellen! Waar vul ik trouwens die code van jou (kleinezaken150ff) in?

Unknown zei

@liesje als je na je bestelling op 'Checkout' klikt zie je onder het oranje kopje 'Other information' een veld waar 'Coupon Code / Promotional Code (optional)' staat, daar vul je "kleinezaken15off" in voor 15% korting. weet je al welke schoentjes je gaat kopen? ben wel benieuwd :)

en zoals gezegd, het smaakt naar meer dat weggeven, dus volgende keer beter?

eloleo zei

Van harte missvanham! Misschien is het jammer dat ik niet gewonnen heb... ach neen, ik heb mijn bestelling al ingevuld mét 15% reductie. Dat is ook een beetje "gewonnen".

liesje zei

onze kleine meid krijgt 'Yellow Holland' schoenen, die koos ze zelf door 'oooooh' uit te roepen en met haar vingertje op die schoentjes te wijzen op het computerscherm. Tja, ons madam heeft een uitgesproken mening...

Unknown zei

@ eloleo ben natuurlijk ook benieuwd welke jullie hebben gekozen! (zie trouwens net dat ze ook weer nieuwe modellen in de winkel hebben)

@ liesje wat fijn zo'n kind met een uitgesproken (en goeie) smaak :)