Goed voornemen voor 2010: aardig zijn
Een ring om je goede voornemens niet te vergeten.

Een soort knoop in je zakdoek dus. Of zoals de Amerikanen doen: een touwtje om je vinger knopen.

Speciaal om je eraan te herinneren aardig te zijn. Tegen anderen, tegen jezelf. Geduld te hebben en respect. Te lachen en te vergeven. En eens iets aardigs te doen. Of te zeggen.

De String-Ring is van zilver en komt met 20 verschillende touwtjes die ieder een eigen voornemen vertegenwoordigen.

Eentje winnen? Laat een reactie achter en vertel me jouw goeie voornemen voor 2010. Aanstaande zondag 10 januari trek ik een winnaar. Wanneer je op je eigen blog aandacht besteed aan String-Ring verdubbel je je winkansen.

(Niet gewonnen? Of is je goede voornemen om jezelf dit jaar eens wat vaker te verwennen? Voor $30,88 -omgerekend nog geen 20 euro- heb je al een ring in huis. Letterlijk, want het bedrag is inclusief verzendkosten.)

15 opmerkingen:

Merijn zei

Oh, hoe gaaf! Mijn goede voornemens voor 2010:
- Vaker mijn buurvrouwen helpen. Ik woon in een flatgebouw met drie weduwes, waarvan er twee slecht ter been zijn. Zou vaker moeten helpen met het dragen van boodschappen, buiten zetten van vuilnis, etc.
- En nog eentje voor mezelf: na de 17 kilo die ik in 2009 ben kwijtgeraakt, nog 17 eraf in 2010!

hutsefluts zei

Ik heb geen goede voornemens mag dat ook? Tenzij mijn lekkere leventje zo voortzetten telt als goed voornemen. Maar ik vind die ring wel heel leuk! En hoop dan dat ik win!

Patricia zei

Dat is mooie ring voor mij ;)
In 2010 wil ik nog meer kleur in m'n leven hebben, d.m.v. geven, liefhebben, lachen en genieten!

Anoniem zei

Hoi Hiskia,

Wat een leuke ringen! Ik doe weer mee hoor en het staat ook weer op m'n blog. Mijn goede voornemen is meer gaan genieten! Dus remember to enjoy is op mij van toepassing. Fijne dag!

Sabine zei

Ik wil ook meer gaan genieten, moet daar soms aan herinnerd worden voor ik weer helemaal opga in mijn stressjes.
Mooi zijn ze ook die ringen...
Ik zal ze vandaag ook bloggen.

missvanham zei

yeah babe, die wil ik!!!
maarhe hoe krijg jij dit toch elke keer weer voor me kaar al die leuke weg geefertjes

The Dutchess (a.k.a. Tat) zei

Mijn goede voornemen is een String Ring winnen..... :-)

Eline zei

Hoi His,
Superleuke ringen! Mijn goede voornemen is om eens iets liever voor mezelf te zijn! Het klinkt egoistisch maar volgens mij gaat mijn leven er dan enorm op vooruit. En natuurlijk om enorm veel leuke kadootjes mee te nemen voor de leuke kinderen van vriendinnetjes als ze jarig zijn ;) en meer naar de ladiesnight te gaan want dat was altijd zo gezellig.
Liefs Eline

gampie zei

die is mooi!! goed voornemen? proberen minder boos en meer geduld te hebben met m'n schatjes thuis als ik een humeur of slecht geslapen heb, maar of het altijd lukt.... en jouw blog dit jaar volgen, daar wordt ik vast blij van, xxx

Unknown zei

Geweldig!
Ook hier een goed voornemen dat al 5 dagen lang perfect blijkt te lukken: relaxter door het leven gaan ipv alles vlug vlug te willen doen.
Ik word er precies rustiger van!

Unknown zei

wat een goeie allemaal! mijn goede voornemen staat inmiddels ook op de site. ik blijf benieuwd naar meer! (en @missvanham: brutalen en de halve wereld enzo...leuk he?!)

Linda zei

ohhhhhh, dat is écht iets voor mij zo'n ring!! dus is die vást voor MIJMIJMIJ, ohh dat klinkt wel heel hebberig he? Maar ik vind 'm dan ook supersuperdesuper!!

Vanesse zei

heykes, wat een leuke actie!!
En die ringen zijn erg mooi!

Wat mijn voornemens betreft: ik wil dit jaar echt wat meer ZEN zijn: meer relax, minder stress, meer genieten... En tot nu toe is het al redelijk gelukt, maar we zijnj ook nog maar pas 7 januari nietwaar!! Dus zo'n ring zou wel helpen om er nog de resterende dagen van 2010 aan te denken!!

Cynthia zei

Wat een waanzinnig mooie ring, wauw!

Mijn goede voornemen is dat ik dit jaar mijn 3,5 jarige dochter een gezonde moeder wil geven. Dat betekent voor mij heel veel kilo's afvallen! Het gaat niet makkelijk worden, maar als ik straks weer kan rennen, op de grond kan rollebollen en veel flexibeler ben, dan is het het allemaal voor 100% waard.

En nu ga ik een stukje op mijn eigen log zetten. :-)

prutsen zei

Ik las 'ring-string', alvorens de foto's te zien, en wist al niet goed wat voor soort ondergoed ik mij hierbij moest voorstellen ;-)
Hele mooie ringen!
Mijn voornemen zette ik eerder al op mijn blog: een beetje 'me'-time door iedere dag alleen te gaan wandelen. Soms een lange wandeling, soms maar een klein toertje. Maar steeds alleen, zonder kinderen, zonder manlief, zonder i-pod. Even helemaal 'leeg' worden.