Winnen: ScruffyDog schoenen!!


Australisch, handgemaakt, goeie kwaliteit en betaalbaar. En, en, en: ozo hip en te winnen!

Om een paar ScruffyDog schoenen te winnen laat je hieronder een reactie achter. Wanneer je aandacht besteed aan ScruffyDog op je eigen blog of website verdubbel je je winkansen. Meedoen kan tot en met 23 februari 2010.

Niets aan het geluk overlaten? Bestel zelf een paar ScruffyDogs. De verzendkosten naar Nederland liggen tussen de $18.70 en $26.40 Australian Dollar. (Daarmee komt de totaalprijs van een paar schoenen inclusief verzendkosten ongeveer op € 50,- /€ 55,-).

Bestellingen kunnen gedaan worden per mail naar info@scruffydog.com.au. Zet in de mail het model en kleur van de gewenste schoen, evenals de lengte van het voetje van je kind. De mensen van ScruffyDog kunnen je dan helpen bepalen welke maat je nodig hebt, met daarin nog wat extra groeiruimte. De meeste modellen hebben een gemiddelde wijdte, 'medium' zoals zij zelf zeggen. (Mocht je trouwens denken dat de voeten van je kind speciale schoenen vereisen dan raden zij je aan naar eerst naar een professional te gaan voordat je schoenen online besteld.)

23 opmerkingen:

Anoniem zei

Oh. Mooi. Ik wil. Nu maar duimen! Leuke give-away!

jacomien zei

O, maar die zijn prachtig! Die kan mijn kleine man wel gebruiken:-) Ik ga ook duimen, haha

missvanham zei

Wauw wat een super shoes, Ja ik doe mee!

Ozowiezo zei

Ik ook, ik ook! En dan zal ik er ook over bloggen, want dat schattige rode paartje boven zouden mijn kleine meisje heel schattig staan ;-)

eloleo zei

Oh, ik probeer ook nog een keer (de vorige schoenen-give-away in gedachten). Toch straf dat schoenen bij ons zo pokke-duur zijn en overzees lijken ze ze weg te geven aan spotprijzen. Verzendingskosten en al voor 55 euro, daar vind ik hier nog geen goed paar sandalen voor.
En zo'n sandaal met een gesloten teen, dat is pas goed gevonden (en mooi ook). Stig sleept z'n voeten over de grond als hij op z'n fietsje rijdt, de plaats van de grote teen krijgt het dan hard te verduren. In open sandalen ziet z'n blote grote teen dan ook dubbel zo hard af. Jongens hè, toch wildebrassen zene!

Unknown zei

Waw!! Wat een mooie schoenen!! Mooie en degelijke kinderschoenen kosten hier in België het dubbele. Dank je voor de tip!

Ozowiezo zei

... en nou maar hopen dat ik met die dubbele winkans in de prijzen ga vallen - duimduimduim!

Eveline zei

Hoi! Wat een cuties zijn die rode schoentjes zeg! Die zouden mijn kleine meiske heel mooi staan... dus, ja, ik doe graag mee!
Heb de site bekeken, nog veel meer moois... zucht!

Mieke zei

Oh, wat een geweldige schoenen! Ze zijn helemaal goed! Niet te lief, niet te stoer, mooie vorm, leuke kleur... kortom; ik ben enthousiast en maak graag kans!

veerle zei

Ik doe ook mee! Vind ze prachtig ! Begrijp alleen niet goed hoe ik moet bestellen op de site die je aangaf ? Is dit wel een shop ?

Daan zei

ze zijn werkelijk prachtig, vooral de rode!

Hanne zei

waauw, da's een leuke give-away, natuurlijk doe ik mee!

Penny zei

hebbuh hebbuh hebbuh!! Die rode schoentjes...geweldig! Ik ga nu meteen naar de site om te kijken wat ze nog meer hebben......

Unknown zei

@veerle: ik heb ScruffyDog een mailtje gestuurd en zal hun antwoord bij mijn post plaatsen. Het komt er in het kort op neer dat je via de mail ( info@scruffydog.com.au) je bestelling bij hen kan plaatsen. Geef daarvoor het model en de gewenste kleur door, evenals de lengte van het voetje. Zij zullen dan de maat, met een beetje extra groeiruimte, voor je bepalen. Betaling en verzendkosten zullen dan via ScruffyDog verlopen, zij kunnen je hier dan per mail over informeren.

veerle zei

dank je wel ! ik ga zeker bestellen !

Heidi zei

Ben helemaal verliefd, als ik ze niet win dan maar bestellen! Moeilijk wel voor de maat.............

XO Heidi

MUS zei

prachtig! die rooie!

...en ik trek meteen de stoute schoenen aan om een kansje te wagen!

Anoniem zei

och zo mooi! Ik doe mee!

- zei

Jaaah wij doen mee. Ons meisje heeft nieuwe schoenen nodig en wat zijn deze leuk.

liesje zei

Ik ben alweer de ganse schoenen-site rond gesurft, wat een mooie schoentjes hebben ze daar! De prijs is ook weer schandalig laag (of is deze bij ons schandalig hoog? ik denk het laatste hoor!) Er staan prachtige exemplaren bij. De sandaaltjes die jij voorstelde zijn erg mooi, maar ik zag natuurlijk ook al een ander paar schoenen. Heb je zelf ervaring met hen? Hoe reken je de australische dollar om naar euro's?

Ik ben ondertussen verkocht aan de schoenen van livie en luca, jammer genoeg zijn het vooral meisjesschoenen en zijn de vrienden met kleine zoontjes altijd ontgoocheld. Bij deze site staan er toch jongensschoenen, maar weeral te weinig. Wij zijn hier aan het twijfelen om, als ik niet win natuurlijk..., alweer een paar overzeese schoenen te bestellen en iedereen de ogen uit te steken met haar schitterende voetjes!

Anoniem zei

ooo, die sandaaltjes Lily zijn trouwens ook leuk zeg! zou ze zelf nog wel willen, maar... ook al heb ik kleine voetjes in een maatje 33 krijg ik ze niet meer gewurmd. maar.. ik wil graag een gokje wagen voor dochterlief!!

Lili zei

Count me in! wat een leuke schoenen!

Unknown zei

@liesje Op gwk.nl heb je een koersconverter waarmee je AUD kunt omrekenen naar euro's. Ik heb geen ervaring met de schoenen van ScruffyDog, maar wanneer je ze een mail stuurt zijn ze bijzonder hulpvaardig om de goede maat te bepalen. Gewoon even mailen dus.