Gastblog voor Hip & Hot


Judith van de blog Hip & Hot is bevallen van een prachtige zoon. Tijdens haar zwangerschapsverlof zullen er ook een paar stukjes van mijn hand op haar blog verschijnen.

Merino Kids
Het wordt weer iets warmer buiten, gelukkig! Maar nog steeds slaapt Isis iedere nacht heerlijk in een Merino-wollen slaapzak van Merino Kids Go Go Bag. Niks kriebelig, niet dik, maar heerlijk zacht en behaaglijk. Merinoschapen blinken niet alleen uit in een hoge wolproductie, maar ook in de bijzondere kwaliteit wol. Per vierkante centimeter groeien bij een Merino tien keer zoveel haartjes als bij een gemiddeld ander schaap. De wol heeft een zeer fijne structuur, biedt warmte bij kou en verkoeling bij warmte, het jeukt niet, is geurloos en droogt snel. Ook kan Merinowol gewoon gewassen worden.

Toegegeven: het is een investering. Maar een kind dat ’s nachts niet wakker wordt van de kou is heel wat waard. Bovendien komen de Go Go Bags in twee maten: 0-24 maanden en 2-4 jaar, de investering is dus te spreiden. Naast de Go Go Bag en een natuurlijke (wollen) kledinglijn ontwikkelde MerinoKids ook de award winnende Cocooi Babywrap. Dit superzachte inbakersysteem van merinowol is special geschikt voor de allerkleinsten.

Merino Kids geeft een exemplaar van de Go Go Bag weg bij Hip & Hot, dus ga snel die kant op om het wedstrijdformulier in te vullen!

Geen opmerkingen: