Gastblog voor Hip & Hot



Judith van de blog Hip & Hot is bevallen van een prachtige zoon. Tijdens haar zwangerschapsverlof zullen er ook een paar stukjes van mijn hand op haar blog verschijnen.

Als er een online winkel is die voorop loopt met luxe baby- en kinderartikelen dan is het Le Petit Tom wel! De luiertassen bijvoorbeeld: die zijn voor de verandering eens om hebberig van te worden. Leren, of leatherlook tassen die je zonder je te schamen ook als gewone handtas kunt gebruiken. Wel zo handig aangezien je als moeder ook na de luierperiode nog wel wat mee te slepen hebt. Er is trouwens ook een stoere, vilten luiertas voor vaders in het assortiment :)

Helemaal geweldig vind ik de ballerina’s van BLOCH. BLOCH is hét merk balletschoenen en op deze wereldberoemde ballerina’s is de collectie van Baby BLOCH gebaseerd. De schoentjes zijn zacht, comfortabel en gemaakt van luxe leer. Ook voor jezelf kun je een hip paar ballerina’s van BLOCH aanschaffen. Er zijn zelf bijpassende ballerina’s, zodat je dochter straks en heuse Mini-Me is. Aan de grotere dochters is ook gedacht: naast de Baby en Ladies collectie is er ook een Toddler en Girls collectie.

Le Petit Tom stelt 3 paar Baby BLOCH’s ter beschikking voor de lezers van Hip & Hot. Op de site van Judith kun je het wedstrijdformulier invullen om kans te maken op een paar.

Geen opmerkingen: