Humor hier :)Mijn vader stuurde me dit filmpje door: de minister van Financiën van Zwitserland die tijdens Kamervragen de slappe lach krijgt om zijn eigen ambtelijke antwoord. Humor hebben ze wel hier ;)

Oja, naar goed voorbeeld van Guusje heb ik ook mijn 'volgers'-etalage weggehaald. Omdat het er niet toedoet. En omdat ik een slechte terug-volger ben. Dat ook :)

5 opmerkingen:

Siem zei

Heb een link in mijn zijbalk gezet naar de pifblog. Misschien kun jij dat ook doen of een herinnering aan je pif plaatsen in je zijbalk?
Ik heb al aangegeven dat ik er genoeg heb, maar mocht ik nog reacties krijgen laat ik het je weten.

Ik vind die volgoptie toch erg wel handig om mijn favoriete blogs te volgen via 't dashboard. Verder zegt het idd niet zoveel.
Fijn weekend, gr Siem

Alison zei

Ah maar die 'volgers-etalage- maakte juist het volgen zo makkelijk ;)
De zeep heb ik uiteindelijk neit gemaakt, gewoon geen tijd voor gevonden... Volgend jaar weer een kans ;)
Ik doe graag mee aan de pif, maar moet je persé sturen naar andere bloggers? Wil ik best doen, maar zoveel ken ik er niet ;)

dion zei

Jaaaaaaaaaa, geweldig filmpje!! Was i'daad in 't nieuws, laatst.. super, wat een geweldige man moet dat zijn.. ;P

Ga nix zeggen over 't volgerswidget. Ga niet zeggen dat het echt een raar iets is, stiekum toch een soort egoding. Ga niet zeggen dat er nix toe doet, en dat ik er nix om geef. En ga niet zeggen dat verplaatsen niet hetzelfde is als verwijderen. Woeps!

Unknown zei

@siem goed id van die PIF-button, hij staat er!
@alison het idee van de PIF is wel het doorsturen, het kettingbrief-effect zeg maar... maar via http://ik-pif.blogspot.com kun je mede PIF-ers vinden (als het goed is)
@siem,@alisan en @bien wat betreft dat volgers-gebeuren: het is inderdaad handig, maar volgen kan nog steeds via je dashboard. ik volg ook graag. ik word gewoon een beetje moe van die ongegeneerde roep om extra volgers overal: daar gaat het niet om volgens mij. volgens mij dus... vandaar. maaruh @bien, heb ik het verplaatst? waar staat ie nu dan??

dion zei

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, jij niet!! :D

Me like da PIFFFFFFFFF..