Natuurlijk badeendje / Natural rubber bath duckling

Een fanatieke poetsvrouw zal ik nooit worden. Ik erger me niet snel aan een beetje rommel. En een vieze afwas kan ik ook best lang tolereren. Maar er zijn van die ieniemienie kleine dingen die me helemaal gek kunnen maken.

Oud, vies, stilstaand water in badspeelgoed bijvoorbeeld.

Isis heeft nog een trauma van de eendjes die ik na een paar badsessies de prullenbak in kieperde. Maar echt: dat laatste beetje vieze water -gemengd met badolie- kreeg ik er met geen mogelijkheid meer uit...

Ze is er nu te oud voor, maar deze badspeeltjes van Hevea zouden ideaal zijn geweest. Ze hebben namelijk geen gaatje! :-) Nog meer pluspunten (om de hoge prijs een beetje te verantwoorden): ze zijn niet gemaakt in China, ze zijn gemaakt van 100% natuurlijke rubber en zijn BPA, phthalates en PVC vrij.

En Isis? Dat trauma raakt langzamerhand iets op de achtergrond nu we het knetterbadzout en de glitterbadbruisballen hebben ontdekt ;-)

I'll never become a really good and dedicated housewife. I don't mind a little mess and I'll tolerate the dirty dishes for quit a long time before they will upset me. But some tiny little things can totaly annoy me.

Mouldy old bath water in bath toys, for example.

Isis still has a trauma of the bath ducklings I threw away. But there was no way I could get that last bit of dirty bath water out of those toys...

It's too late for Isis, but this Hevea bath toys set is ideal. They are a one piece design, so they don't have holes for water to get in! :-) They are not the cheapest bath toys but they are not just any bath toy: they are not made in China, they are made of 100% natural rubber latex and contain no PVC, no BPA, no phthalates and no artificial colors.

And poor Isis? She is slowly getting over her early childhood trauma now that we discovered the joy of crackle path pops and glitter fizz bath balls ;-)

8 opmerkingen:

Sylvia zei

Hebben jullie een Lush in de buurt? Die zijn ook geweldig voor haar denk ik. In sommige zitten gekleurde hartjes zodat je ineens in een versierd bad ligt. Helemaal top :)

Iris Vank zei

Ik heb er ook een hekel aan als ergens water in blijft staan wat ik er niet uitkrijg! En ook je houding richting de rest van het huishouden is zeer herkenbaar. ;)

Unknown zei

De horror inderdaad, hier is ook al menig badeend met een enkeltje prullebak vertrokken! En yay voor knetterbadzout, bedankt voor de link!
xoxox

Mevr. Snoeshaan zei

Oef, die zijn inderdaad aan de prijs... Maar als pedagogisch hulpverlener kan ik je verzekeren dat een getraumatiseerd kind ook niet goedkoop is, nog een goede reden om te aan te bevelen... :)

variouskinds zei

Ronduit vies die badeendjes met een gaatje.
Weg ermee.

Thee Onderweg zei

Cute! Leuke oplossing voor een irritant probleem :) En ook nog met een soort van ethisch keurmerk.

Ik wou dat ik zelf weer 6 was. En een ligbad had :(

Groetjes,
Thee Onderweg (theeblog)

Melissa zei

Oh I love these! Ya, gross bathwater does not excite me either. Ha...early childhood trauma...indeed...

Annelyse zei

ik haat badeendjes nadat ik eens een dissectie deed. Jak