Prinsessen nagellak / Princess nail polish


De Sint is nog niet eens in het land, of ik heb al een schoenkadootje klaarliggen:

Herôme heeft een lijn nagellakjes speciaal voor kinderen. Op waterbasis! De Prinsessen nagellak met namen als: "I am Special", "I am Creative" en "I am Smart" is met water van je nagels te wassen. En ook van je kleren, als je per ongeluk een beetje morst.

Mag ze eindelijk een keertje rustig haar nagels lakken zonder dat ik als een havik boven haar hang -bang voor vlekken- ;-)

I already bought a small "shoe-present" for Sinterklaas:

Herôme launched a special nail polish for children. Safe and water based! The Princes nail polish line features colors with names like: "I am Special", "I am Creative" and "I am Smart". All colors can be removed using only water! Perfect when you're only five and by accident drop some nail polish on your clothes.

Now she can polish her nails -all by herself- without me stressing about the stains (I'm not a laundry wonder ;-))

5 opmerkingen:

Kelly zei

Echt super dat ze daar aan gedacht hebben!

Lili zei

Da's echt een superidee! Cool!

Miepisch zei

Wauw, helemaal super! Wat fijn dat ik via Zilverblauw op je blog terecht kom. Als het mag dan wil ik het in mijn blog opnemen op het verlanglijstje voor mijn dochtertje. Uiteraard met een vermelding naar jouw blog. Graag wil ik weten of je daarmee akkoord kan gaan.

Groetjes,
Marieke

Anoniem zei

Hoi Hiskia,
Thanks voor je verhaal van de nagellakjes. Heb ze zojuist besteld voor de Sint of de Kerstman.Wat zal ze er blij mee wezen!
Liefs Margreet

Marieke zei

Bedankt voor de tip! Hier zijn drie meisjes die hier erg blij mee zouden zijn ( en hun mama ook!) want inderdaad, argh dat geklieder, ik ga ernaar opzoek :)