Piepende peuter

Skweeky Shoes heten ze. Omdat ze piepen dus.

Of ik dat nu het sterkste punt vind weet ik niet, er wordt op dit moment eigenlijk wel voldoende gepiept hier. Maar het piepje is gelukkig makkelijk te verwijderen door een volwassene. Het idee is dat je peuter gemotiveerd wordt om bij het lopen zijn voet goed af te rollen. En het gepiep werkt geruststellend in een drukke winkelstraat: je hebt zo een extra zintuig om je kind in de gaten te houden.

Wat wel zeker een sterk punt voor de schoentjes is, is de prijs. Via de website kosten ze € 23,50. Niet slecht toch voor een paar leren kinderschoenen?

Elk half jaar zullen er nieuwe modellen in de webwinkel geplaatst worden. Ik ben zo vrij geweest een beetje over de grens te neuzelen (daar worden ze trouwens verkocht als Squeaky Shoes). Mijn favorieten: deze Mary Janes en alvast voor volgende zomer een paar vrolijke sandalen.

4 opmerkingen:

NoeKs blogt... zei

Die zijn echt schattig zeg. Mijn dochtertje is er al te oud voor, zeker voor dat gepiep! Maar erg leuk om naar te kijken. Ik vond het aanbod altijd maar mager voor meisjes als peuter.

moetjatja ontwerpfabriek zei

De mary Janes zijn inderdaad erg schattig! Het is ook een beetje nostalgie! Ik kan me nog erg helder voor de geest halen dat mijn zusje vroeger ook piepschoentjes had(en ook dat we daar af en toe helemaal gek van werden, haha). groetjes Hinke

Hiskia zei

@NoeKs het aanbod houdt inderdaad niet over en dan die idiote rubberen neuzen...

@moetjatja nostalgie? wat grappig! dat gepiep in die schoenen is echt helemaal nieuw voor mij :)

missvanham zei

Ze zijn echt wel heel erg leuk...piepen de schoenen? haha..ik ga even een kijkje nemen op de site