Meer fishermanspants!


Voor Isis bestelde ik vorig jaar een broek naar Thais fishermans pants-model. En alhoewel de broek niet goedkoop was geweest, hebben we er nog steeds enorm veel plezier van. Het is een luchtige broek, ideaal ook bij warm weer. En aangezien je zelf de taille bepaalt, kan de broek ook een paar maten mee, erg fijn.

Bij Fishermanspants.nl verkopen ze niet alleen dit model broeken voor kinderen (ongeveer € 15,-), maar ook voor volwassenen (ongeveer € 20,-). Erg fijn voor de yoga, of voor op de bank, of voor elke dag en ook als je zwanger bent. En aangezien je zelf de taille bepaalt gaat de broek ook in een volwassen-model een aantal maten mee :)


3 opmerkingen:

Ozowiezo zei

Fijne broeken - heb er 3 maanden in rondgelopen toen ik in Australiƫ was! Maar op de fiets zijn ze een stuk inder praktisch, meen ik me te herinneren, omdat ze dan helemaal openwaaien... Niet zo fijn als je net door een drukke winkelstraat fietst ! (gelukkig was ik toen nog 12 jaar jonger ;-)

Hiskia zei

o, maar dan hebben we het toch niet helemaal over hetzelfde model: dit model broek is namelijk dicht. je moet erin stappen, voordat je hem vouwt. anders is het inderdaad een minder ideale broek voor moeders :)

Patricia zei

Dat is een lekkere broek vor mij!