Etsy dresses


Isis is een jurkenmeisje.
Liefst roze en wijd. Om te draaien, snap je? ;-)

Nu voldoen de jurken van Faith Works 4 U niet helemaal aan Isis haar omschrijving: ik vind ze zo leuk! Ook de 1965 Inspired Retro Red block dress is zo'n plaatje!!

Isis loves dresses.
Preferably pink and wide. To twirl in ;-)

The dresses made by Faith Works 4 U are not pink, or wide. But so cute! Her 1965 Inspired Retro Red block dress is also super!!

7 opmerkingen:

Katja (@Yane) zei

Heel knap!

Mireille zei

Heel mooi,
zo jammer dat mijn kinders
daar niet meer in passen.
Ik heb tegenwoordig zo wie zo
weinig te zeggen over de kleding
keuze.
Jammer, jammer!

Ik snap trouwens Isis haar
ronddraai jurken voorkeur hoor.
Ik vind dat stiekem ook nog steeds leuk.

mejuffrouw kip zei

super!!!

Mevr. Snoeshaan zei

Tof!

floortje zei

wat een parchtige jurkjes...op zo'n moment wel jammer dat ik een jongens mama ben en het mijn mannen niet wil aan doen dat ze een jurk moeten gaan dragen omdat ik dat zo leuk vind ;-))) de schoentjes in je winkel zijn ook echt geweldig! leuk om een berichtje van je te krijgen. jij hebt natuurlijk ook het hele "wij gaan in het buitenland" wonen traject al een keer gedaan...het gaat allemaal erg goed en de jongens pakken nu langzaam het engels op en zelfs al wat zweeds...ze spelen veel met de buurkindjes, maar vinden het vooral nog het fijnst om met nederlandse kindjes te spelen en begrijpelijk, maar ik ben apetrots op ze en vind het geweldig om te zien dat ze al zoveel begrijpen van het engels.hoe is dat bij jullie gegaan?

nina zei

Ja, dat zijn zulke fabuleus mooie jurkjes! Maar ja, het praktische aspect is toch ook niet onbelangrijk he... (is wel heel jammer soms!)

(zo heeft Rosa super veel mooie kleertjes in haar huidige maat, maar ze is druk bezig met eten overal op en aansmeren en daar kunnen geen tien slabben tegenop, zo zonde maar van de andere kant vind ik toch ook dat ze haar kleding moet dragen, en niet alleen maar gauw even aan voor de sier op momenten dat ze niet eet/spuugt/kruipt etc.)

Is er geen manier te bedenken om Isis te enthousiasmeren? Of zijn meisjes van haar leeftijd zo eigengereid? (nog geen ervaring!)

ZWERGENSCHÖN zei

ooooh wat LIEF :-))))
biiig kisses
from neverland
silke :-)