Jogg jeans

 
Toen Isis van de kleuter- naar de basisschool ging (die twee zijn hier nog gescheiden), wilde ze opeens een spijkerbroek. Net als de andere meisjes op school... De lieve jurkjes konden de kast in, het moest stoer zijn nu :-)

Maar na al die tijd alleen maar jurkjes en leggings dragen, zit zo'n spijkerbroek niet echt comfortabel. En ook bij Isis zit er een grens aan stoer zijn, dus de broek verdween snel weer onderop de stapel in de kast (of: een andere tactiek van Isis: onder in de wasmand).

Deze zomer vonden we dan toch eindelijk de perfecte spijkerbroek: een jog jeans! Het is een 5-pocket broek, gemaakt van joggingstof, maar wel in een stoer model en met een jeans look. En daar is ze dus niet meer uit te slaan :-)

Blue Rebel heeft hele mooie, maar die zijn niet goedkoop. De jog jeans van Dutch Dream Denim zijn beter geprijsd en hebben als voordeel dat de knieën een dubbele laag stof hebben. Extra stootbestendig dus! Ook WE heeft ze trouwens in hun assortiment en die hebben nu een aanbieding voor hun kinderjeans: op de 2e spijkerbroek krijg je 50% korting.

Isis loves to wear a jeans because it looks 'cool'. Too bad most jeans are not really comfortable... Luckely we found the perfect pants: jogg-jeans. They look like jeans, with the same washing, but are made of a soft jersey.

You can find them online here: Blue Rebel, Dutch Dream Denim (even better: with a double layer of fabric on the knees) and WE.

2 opmerkingen:

merula zei

oooo dat klinkt heerlijk zo'n broek!

Yakshita zei

Thank you for posting such a great article! It contains wonderful and helpful posts. Keep up the good work


Poshan Tracker App Download, Poshan Tracker App, Online Registration, icds-wcd.nic.in