Winnen: Sun Print Paper!!

Mijn neefje ontdekte laatst Trendy Speelgoed. Een online speelgoedwinkel met een enorm assortiment apart, leerzaam, gek en uniek speelgoed.

Dus zaten we een hele avond verlanglijstjes te maken:

- Neefje en Isis zijn wild van de Sole Skate (een compact skateboardje, het nieuwste ontwerp van Razor, die ook de ripstick waveboard op de markt brengt).
- Mijn zus ziet het Buddha Board al in haar kamer staan.
- En mijn favorieten zijn (bescheiden als ik ben :) de Magnetische Mozaiek sets, de Blopens en het Sun Print Paper.


Ik had het Sun Print Paper al vaker gezien op Amerikaanse sites (bijvoorbeeld hier, hier en hier), maar ik had geen idee waar ik het in Nederland kon kopen.

En nu mag ik twee sets Sun Print Paper weggeven!

Wil je kans maken op het Sun Print Paper, laat dan een reactie achter onder dit bericht. Vertel in je reactie ook wat je nog mist in de webwinkel van Trendy Speelgoed. De beste suggestie wint!
(reageren kan t/m 23 juli 2010)

15 opmerkingen:

Anni zei

Wow wat een leuk idee, dat papier! Dat wil ik ook wel!

Ehmm wat ik mis... er staat al zo veel! Maar toch mis ik, als echte knutselaar, nog wat meer knutselspul. Elfjes maken met ijzerdraad, knopen, garen en een stukje stof, een etui beschilderen, een leeg puzzeltje zelf beschilderen, van een sok om een knuffel van te maken, vilten projectjes, kralen om sieraden mee te maken, houten fuguurtje beschilderen, mini vliegtuigjes bouwen.... enzo

Kathleen zei

Aaaah, ik wil dat papier proberen!

Wat ik mis in die speelgoedwinkel is een categorie "muzikaal speelgoed" met daaronder een paar aparte muziekinstrumenten die toegankelijk zijn voor kinderen zoals de Melody Harp (http://www.backtobasicstoys.com/item/productid/2738/txt/Melody_Harp). Ik heb er thuis zo eentje liggen en ik kan mezelf daar uren mee amuseren. En aangezien ik zelf een groot klein kind ben vermoed ik dat kinderen die graag met muziek bezig zijn het ook wel leuk zullen vinden. ;) Er zijn nog wel wat van die instrumenten die ik kan bedenken. Ze zijn meestal niet zo gangbaar in de normale speelgoedzaak. Een ocarina! Een kazoo! Een ei shaker!

En die eetbare klei op TrendySpeelgoed die ga ik zeker eens bestellen en uitproberen. Ziet er superleuk uit!

Maike zei

goed, ik ga me er maar eens aan wagen een reactie te plaatsen. de suggestie van hierboven met muziek vind ik een goeie, maar om toch met zelf iets te komen zeg ik (niet in de categorie speelgoed maar wel heeeeel hollands) een uitverkoop/sale hoek. Ik moet eerlijk toegeven dat ik daar zeker kijk, ongeacht de website die ik bezoek. Het papier lijkt me heel erg grappig overigens net als de eetbare klei.

Tip inzake ijs-woensdag: ijskraam in Gortel (maar daar zijn jullie vast al eens geweest, volgens mij woon je daar nl. in de buurt net als ik sinds kort) maar eerlijk is eerlijk ze zeggen dat het het beste ijs uit de omgeving is, ik mis 'mijn Italiaanse ijs' uit Zeist wel een beetje, net als Albert, die ook bij ons niet niet meeverhuisde....

Struinkunst by Lisette zei

Wauw wat een cool spul! Nog nooit gezien maar hoog hebben gehalte dus ik doe mee!!!

His zei

Wauw, gave site, hij staat bij de favorieten! Ook veel klein spul, dus nog even wat bestellen voor onderweg in de auto, we moeten de kids wel bezig houden natuurlijk :)
Maar wat ik mis....tja, ik ben zelf heel erg van de taartjes, dus iets om zelf een leuk (echt of nep) taartje te maken zou heel welkom zijn!

Enne...ik wilde je volgen, maar kom er met de RSS niet helemaal uit, geen idee hoe dat werkt.. :(

His zei

Hihi, net zo handig inderdaad, thanks!!

Marieke zei

Wouw, thanks voor het leuke linkje!!!

vanessa zei

oh,.... oh,..... ik weet het!!!!, wat meer speelgoed in de categorie: leerrijk spelen. Zo is er hier een heuse interesse in planeten en ik weet dat er coole scientific stuff te vinden is voor stoere boys!

An zei

dit sunprint box ziet er cool uit!

leuke webwinkel! vind de rubriek 'klein speelgoed / traktaties' wel leuk (al vind ik het vreemd dat er in deze rubriek ook een springkasteel zit... misschien apart plaatsen?). mis ook een beetje de 'leerrijke spelen' dingen (ze zijn er wel, maar zitten verstopt bij de ontdekhoek), en misschien een aparte rubriek voor 'houten of eco'-dingen, dat is altijd hip!

Effie zei

Oooh wat geweldig. Ik wil graag meedoen?
Ik zou nog graag wat meer smart games zien (maar dan niet voor de pc).

En ik ga sowieso volgen, wat een leuke blog.

Knofje zei

Wat een fantastisch papier! En wat zou ik dat graag winnen, hmmm. dus moet ik nu iets verzinnen dat nog niet in de winkel te koop is..

Moeilijk.

Tjonge.

Er is al zóooveel in je winkel!
Vingerpoppetjes of poppekastpoppen?!
Badkrijtjes of badverf?


Leuk om even te hebben meegelezen!

Ketting van geluk zei

Oh wat een gaaf papier. Ik wil, ik wil...
Wat ik verder mis in de winkel zijn meer knutseldingetjes. Gekke scharen, mooi plakband, muurverf, maar ook meer materiaal waar je je eigen draai aan kunt geven.

Priscilla zei

Zo dat is leuk! Ik had nog nooit van dat papier gehoord of het eerder gezien.

Ik zag gisteren op EditieNL iets wat ze nog missen: Boochie. http://www.bol.com/nl/p/speelgoed/boochie/1004004008266413/index.html
Lijkt mij persoonlijk een leuk spel!

Ta-ti zei

oh dat is cool. Echt iets voor mijn knutsel-meisjes.
Du sop de valreep maar toch.... ik waag mijn kans.

DebbieSpelt zei

Bedankt voor al jullie suggesties! Namens het Team van Trendy Speelgoed wil ik laten weten dat:

1. we een mobiel voor het maken van een zonnestelsel hebben toegevoegd.
2. we zeker gaan kijken naar de mogelijkheden voor een muzikale categorie,
3. We verschillende eco knutselsets hebben toegevoegd zoals de bloemenpers, papier reclyclen en van een petfles een lampekamp maken en..
4. Dat het springkussen uit de rubriek klein speelgoed is verdwenen (was een stom foutje).

Maar bedankt dus voor jullie leuke reacties we doen er echt iets mee.

En oja, tot het einde van de maand september hebben we een opruimingshoek..kom dus nog ff snel langs.

groetjes,
Debbie Spelt
www.trendyspeelgoed.nl